Cluj München 1140km

Gânduri clujene din Bavaria

München - Munich - Monaco di Baviera

14. februarie 2009 10:30
by skorpionking
1 Comentarii

BMW 5 GT Progressive Activity Sedan - vremuri grele pentru BMW

14. februarie 2009 10:30 by skorpionking | 1 Comentarii

BMW a expus primele fotografii oficiale ale BMW 5 GT PAS. Un premergator al noii serii 5 care va aparea si ea curand. Doar cu portbagaj mai mare, semicombi. Cine isi mai aduce de acel model de Dacie care implementa acelasi model, cum ii spunea? Consider acest BMW o masina super din punct de vedere tehnic, dar designul este nereusit plus ca este un model de care nu este nevoie. Dar publicul va decide succesul ei. Daca se va vinde sau nu. Masina va avea sigur dieselul de 3 litri de la noua serie 7 de 245 CP si ca premiera o noua cutie automata in 8 trepte. Topul va fi un mostru in 8 cilindri in V de 507 CP pe benzina.

Comentarii (1) -

Cosmina

Tja, in ochii mei este un model in care sau te indragostesti la prima vedere sau poti sa uiti, designul REUSIT, are o forma deosebita, cu toate ca la inceput crezusem ca e asemanator cu noul 5 coupe - vise e mult mai bun, ai o vedere extraordinara a strazii Smile
Face o placere enorma sa conduci,nu are nici o greutate la urcusul muntelui, am fost acu 2 sapt. in Austria la munte, poti doar sa te minunezi.
Conduc 35 Km.pe zi si te rog sa ma crezi nici 100 nu mi-ar ajunge,e cea mai buna masina in afara de M modele.
Pot sa-mi dau seama ca va fi un succes, singura piedica este pretul Smile dar ce costa lumea? un zambet Smile)))))))))))))))))))