Cluj München 1140km

Gânduri clujene din Bavaria

München - Munich - Monaco di Baviera

14. iulie 2008 10:07
by skorpionking
2 Comentarii

CFR Cluj - VfL Bochum amical in Kirchdorf in Tirol, Austria

14. iulie 2008 10:07 by skorpionking | 2 Comentarii

Amical CFR Cluj - Vfl Bochum
CFR Cluj intalneste pe 15 iulie pe VfL Bochum, ocupanta locului 12 in ultima editie a
Bundesligii. Nemtii au numai cuvinte de lauda pentru CFR Cluj.

CFR Cluj va juca marti, pe 15 iulie, de la 18:30 (ora locala) in Kirchdorf/Tirol [link in germana], un meci amical contra celor de VfL Bochum [link in engleza]. Nemtii au pierdut in ultimul amical contra celor de la Besiktas cu 3-2 iar CFR a facut 0-0 cu Panathinaikos. Nemtii au numai cuvinte de lauda despre CFR Cluj, prezentandu-l pe finantatorul clujenilor ca pe omul care va face Clujul mai cunoscut prin fotbal decat cei de la Nokia [link in germana], existand sanse bune ca la Cluj sa vina greii Europei, ca Manchester, Chelsea, Real, Bayern, Inter. Echipa e prezentata ca si una de legionari, flamanda de rezultate, prima echipa din provincie care a reusit sa le fure titlul si cupa granzilor din Bucuresti [link in germana]. Si uite asa incet incet Europa aude de CFR Cluj [link in germana], sa speram ca ii batem pe nemti maine si vom incepe campionatul bine, ca sa avem un moral bun pentru tragerea la sorti din Liga Campionilor :-) Hai CFR!

 

Comentarii (2) -

Fan CFR

Felicitari pentru aceasta postare. Ne bucuram de succesele CFR-ului alaturi de fanii CFR din toata lumea! Intr-adevar imaginea Clujului si a Romaniei poate fi mult mai buna datorita unor oameni precum cei care au investit la CFR Cluj. Hai CFR!

mitru

cand sunt stiri in germania despre cfr voi scrie pe blog despre ele. ca sa stie lumea ca si cfr are fani, nu numai steoaia Smile