Cluj München 1140km

Gânduri clujene din Bavaria

München - Munich - Monaco di Baviera

28. august 2008 23:19
by skorpionking
0 Comentarii

Champions League: adversari grei pentru CFR

28. august 2008 23:19 by skorpionking | 0 Comentarii

Grupa CFR-ului in Champions League.
Momentul adevarului-proba maturitatii

Ieri a avut loc sediul UEFA din Nyon tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor. Sortii ne-au dat, asa cum era de asteptat, niste adversari grei. Puteam avea o grupa mai usoara (vezi grupa Stelei) sau una mai grea. Dar e bine si asa. A sosit proba maturitatii. Eu sunt optimist, desi jocul echipei scartaie, sper sa isi revina, Ando poate va gasi formula succesului. Important e ca echipa sa adune cateva victorii consecutive in campionat si cupa Romaniei, sa bata contra-candidatele la titlu si atunci impossible is nothing :-)

Eu zic asa: dupa primele 4 meciuri, Roma si Chelsea ar trebuie sa aiba 9-10 puncte fiecare(cistiga tot in afara de meciurile intre ele). Deci calificate. Inseamna ca CFR face egal in Londra (sper ca Chelsea sa bage echipa a 5-a) si acasa cu Roma. la meciul cu Bordeaux de acasa se intimpla o nebunie si cistigam. 5 puncte! Sa imi fie gura aurita :-)

Acum cine ma poate face cu un bilet in Gruia? :-)

PS: Candva am fost fan Steaua, dar de cand cu oierul la conducerea clubului ... Asa ca nu voi merge pe Allianz Arena sa il vad pe Berbekali.