Cluj München 1140km

Gânduri clujene din Bavaria

München - Munich - Monaco di Baviera

28. august 2008 23:19
by skorpionking
0 Comentarii

Champions League: adversari grei pentru CFR

28. august 2008 23:19 by skorpionking | 0 Comentarii

Grupa CFR-ului in Champions League.
Momentul adevarului-proba maturitatii

Ieri a avut loc sediul UEFA din Nyon tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor. Sortii ne-au dat, asa cum era de asteptat, niste adversari grei. Puteam avea o grupa mai usoara (vezi grupa Stelei) sau una mai grea. Dar e bine si asa. A sosit proba maturitatii. Eu sunt optimist, desi jocul echipei scartaie, sper sa isi revina, Ando poate va gasi formula succesului. Important e ca echipa sa adune cateva victorii consecutive in campionat si cupa Romaniei, sa bata contra-candidatele la titlu si atunci impossible is nothing :-)

Eu zic asa: dupa primele 4 meciuri, Roma si Chelsea ar trebuie sa aiba 9-10 puncte fiecare(cistiga tot in afara de meciurile intre ele). Deci calificate. Inseamna ca CFR face egal in Londra (sper ca Chelsea sa bage echipa a 5-a) si acasa cu Roma. la meciul cu Bordeaux de acasa se intimpla o nebunie si cistigam. 5 puncte! Sa imi fie gura aurita :-)

Acum cine ma poate face cu un bilet in Gruia? :-)

PS: Candva am fost fan Steaua, dar de cand cu oierul la conducerea clubului ... Asa ca nu voi merge pe Allianz Arena sa il vad pe Berbekali.

 

Adaugă comentariu

biuquote
Loading