Cluj München 1140km

Gânduri clujene din Bavaria

München - Munich - Monaco di Baviera

10. iunie 2008 00:29
by skorpionking
0 Comentarii

Euro 2008: Romania - Franta 0 - 0 si Olanda - Italia 3 - 0

10. iunie 2008 00:29 by skorpionking | 0 Comentarii

Nu am reusit sa julim cocosii galici, dar nici nu ei nu ne-au ciupit. In cel mai slab si urat meci de pana acum la Euro 2008, am reusit sa luam 3 cartonase galbene pe nimic si omul meciului pentru cei de la BBC a fost Cristi Chivu. Privim optimisti spre viitor, dar rezultatul combinat cu celalalt meci din grupa nu ne prea avantajeaza. Sa speram ca ii prindem si noi pe italieni intr-o zi la fel de slaba sau sa speram ca prindem o super zi ca si olandezii. Inca speram mai departe.

 

"La anul 3 după Piţurcă şi 86 de la facerea Naţionalei de fotbal a României, o oaste îngrozitoare veni împotriva noastră pe câmpia Zurich-ului. Ribery-Fulgerul şi Malouda ne loveau pe flancuri, Toulalan şi Makelele Magnificul ne încercau pe centru, iară Anelka cel Groaznic, în fruntea atacului, încerca să ne prăpădească. Dară văzând acestea, Vodă Piţi nu se înspăimântă. El ridică în faţa vrăjmaşului trei rânduri de ziduri şi doar pe Daniel Niculae îl slobozea în răstimp, hăt departe, spre mijlocul terenului. Şi, deşi ei erau 11 şi noi eram singuri, am rezistat până în negura prelungirilor şi ne-am acoperit de fală."

In schimb, olandezii au jucat foarte bine si le-a iesit aproape totul. Vom juca vineri cu niste italieni suparati, dornici sa se spele de pacate si apoi marti cu niste olandezi pe val. Foarte greu. Omul meciului pentru cei de la BBC a fost Wesley Sneijder. Si olandezii nu au luat nici un cartonas si au jucat cu marii actori ai simularilor, macaronarii ... Deja ma tem pentru meciurile de vineri si marti.