Cluj München 1140km

Gânduri clujene din Bavaria

München - Munich - Monaco di Baviera

24. noiembrie 2010 13:12
by skorpionking
0 Comentarii

Hai CFR si la bine si la rau :-) Cartu nervos sparge un geam al bancii de rezerve

24. noiembrie 2010 13:12 by skorpionking | 0 Comentarii

Basel - CFR 1-0 si Cartu a innebunit in min. 75 ...

"Da, am avut un gest de nervozitate, am dat cu pumnul, că îţi dai seama, făcusem şi a treia schimbare, când l-am văzut pe Bastos pe jos, că are întindere. Ultimele minute am jucat cu doi oameni care aveau întindere", a spus Cârţu, care este conştient că riscă o sancţiune din partea UEFA. "Acuma ce să fac? O să le suportăm pe toate".

"Este reacţia unui antrenor care a ajuns şi el la o limită a răbdării. Am o grămadă de penalty-uri neacordate, o grămadă de greşeli împotrivă, mingii care au lovit bara în loc să intre în poartă... Aseară încercam să revenim şi noi în meci şi deodată, se accidentează Bastos şi trebuia să fac încă o schimbare. Eram, poate, supărat chiar şi pe mine. A contribuit şi faptul că visul european mi s-a spulberat odată cu înfrângerea de aseară. Cu Steaua jucăm al nouălea joc în 27 de zile, s-a acumulat oboseală multă, psihică şi fizică. Nu ştiu ce se va întâmpla după derby-ul de luni, dacă voi fi demis sau nu, decizia e a lui Arpi, a conducerii. Mâine voi lucra la fel, chiar şi după acelaşi incident şi sper să am parte doar de mai mult noroc".

Pai decat sa moara acolo de inima si nervi (Cartu traieste, respira fotbalul la maximum), mai bine sa sparga geamurile, imaginea Romaniei au stricat-o altii si nu Sorinaccio.

UPDATE: Sorinaccio a fost mazilit de la CFR, pacat pentru gestul ala, dar si cei de pe banca puteau sa-l tempereze cand au vazut ca o ia razna, stiau ca e f temperamental si mai ales la ce au jucat jucatorii, clar a facut cu nervii...

BILD ONLINE pomeneste de gestul lui Cartu [link germana, traduceti cu Traduce Instant].