Cluj München 1140km

Gânduri clujene din Bavaria

München - Munich - Monaco di Baviera

13. aprilie 2009 12:03
by skorpionking
0 Comentarii

Liga I: CFR Cluj - Gloria Bistrita 2 - 2 nervi cu scandal si apararea titlului devine un vis

13. aprilie 2009 12:03 by skorpionking | 0 Comentarii

Final cu multi nervi: Stancioiu si Nuno Claro au facut o criza de nervi dupa ce bistritenii au egalat in timp ce Tony cerea ingrijiri medicale

Meci cu multi nervi mai ales pe final vineri seara in Gruia: CFR - Bistrita 2-2. Ocaziile ratate de clujeni (treziti la pauza de Muresan si Paskany la vestiare) inclusiv penalty-ul ratat de Y.Kone s-au razbunat si bistritenii au inscris in ultima faza a meciul si cu ajutorul devierii nefericite a lui Culio. Daca inscriau jumatate din ocaziile avute, nu conta acest gol nefericit, inscris in momentul in care Tony era accidentat si cerea interventia medicilor. Putem considera si o lipsa de fair play a elevilor lui Sabau. Una peste alta, titlul al 2 lea devine un vis. Cauze?

  • Schimbarile prea dese de antrenor (Andone, Trombetta, Uhrin, acum Conceicao e cel de al 4 lea antrenor intr-un sezon)
  • S-a renuntat prea usor la jucatori valorosi (Fabiani, Semedo, Trica, Prette, Dorsin, M. Jose, Sandberg si lista poate continua)
  • Nu s-au adus jucatori pe masura celor plecati
  • Dupa meciurile bune de la Roma si cel din Gruia cu Chelsea multi jucatori au jucat cu gandul la un transfer in strainatate si nu s-au mai concentrat pe teren in competitia interna
  • Gazonul e prost in Gruia si nu ne avantajeaza deloc jucatorii
  • Ghinion (vezi meciurile cu Rapid din Giulesti si cel cu Bistrita din Gruia)

Sa speram ca masurile drastice impuse de Paskany (taierea primelor, cantonamente) vor da roade si ca Timisoara, Dinamo, Urziceni, Rapid, Craiova, Steaua se vor impiedica si CFR va bate tot inclusiv in meciurile directe ramase. Misiune imposibila!

 

Gol superb inscris de bistriteni in prima repriza, Stancioiu spectator. Hirschfeld merita si el o sansa in poarta CFR-ului!