Cluj München 1140km

Gânduri clujene din Bavaria

München - Munich - Monaco di Baviera

10. iunie 2009 22:16
by skorpionking
0 Comentarii

Liga I: Gaz Metan Medias - CFR Cluj 2 - 0 rezultat pe masura unui sezon dezastros - dezastru pentru fotbalul clujean ...

10. iunie 2009 22:16 by skorpionking | 0 Comentarii

Gaz Metan ne-a batut "rezervele" visatoare pe merit, Gaz Metan cu putin noroc in urma deciziilor comisiilor nu va retrograda. Sa fi intors CFR favoarea Mediasului atunci cand Gazul i-a "ajutat" la promovare in meciul cu Jiul? Sau se pregateste aducerea unor jucatori de la Medias la CFR? CFR termina pe locul 4 si in 3 zile urmeaza finala Cupei Romaniei, cupa care ar putea salva un sezon ratat si asteptam o alta atitudine din partea jucatorilor.

Jucatorii CFR-ului joaca in ultimele luni la fel, indiferent ca sunt meciuri amicale, de cupa, in campionat, cu miza sau fara miza ... adica fara vointa, fara vana. Prea multi mercenari indiferenti si blazati, avem nevoie de jucatori cu caracter, dornici de performanta. Stancioiu a mai gafat o data...a cata oara Edi?!

Felicitari Urzicenului care a castigat campionatul frumos, o merita! Pacat de Timisoara si de scandalul cu punctele, care sigur au influentat-o, pacat de Craiova si Rapid, bine ca Steaua e sub CFR!

Clujul, ca judet, la fotbal,  sezonul acesta a fost dezastruos, sa recunoastem: CFR - locul 4 prin lipsa de vointa a lor; U - ca si retrogradati in divizia C pe prostia lor; Campia Turzii - in divizia C, fara bani; Turda - cu chiu cu vai a ramas in divizia B; CFR II - au ramas in divizia C (poate asa s-a dorit) iar Unirea Dej saraca a ajuns in judeteana ...