Cluj München 1140km

Gânduri clujene din Bavaria

München - Munich - Monaco di Baviera

30. noiembrie 2008 09:20
by skorpionking
1 Comentarii

Outlet langa München: Ingolstadt Village si mai departe Wertheim Village

30. noiembrie 2008 09:20 by skorpionking | 1 Comentarii

Ieri am fost la cumparaturi la Ingolstadt Village [link in engleza], un outlet langa München unde gasesti peste 80 de magazine: locuri de parcare la discretie, aproape de autostrada si usor de gasit, magazine multe si preturi bune. Dintre magazine, as mentiona cele Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Salomon, Stefanel, Samsonite, Geox, Odlo, Clarks, Tom Tailor, Aigner, Bogner, Trussardi Jeans, Strenesse, Pepe Jeans, Falke, Gant. Outletul e la iesirea 61 de pe A9 (autostrada München - Berlin), cam la 60 - 70 km de München. Daca se vine cu avionul la München, e si mai aproape, circa 40 km. Plus ca exista un bus [link in engleza] care face transfer de la aeroportul international München [link in engleza](Munich/München Franz Josef Strauss Flughafen/Airport) la outlet.

Ingolstadt Village

Ceva mai departe de München, cam la 300 de km, langa Würzburg este outletul de la Wertheim, numit Wertheim Village [link in engleza], care ofera peste 100 de magazine, inclusiv Baldessarini, Levi's,  Chiemsee, Versace. Acolo se ajunge mai repede de la Frankfurt sau Nürnberg.

Wertheim Village
Alt outlet s-a deschis in septembrie 2009 langa Salzburg.

Comentarii (1) -

serte gheorghe

buna ziua
sunt din oradea, va rog sa ma ajutati cu o iinformatie daca se poate,m-ar interesa despre locul in care se colecteaza cauciucuri semi uzate din zona respectiva ingolstadt,o persoana de contact sau un nr de tel.
multumesc anticipat scuzati deranjul