Cluj München 1140km

Gânduri clujene din Bavaria

München - Munich - Monaco di Baviera

3. ianuarie 2010 11:01
by skorpionking
2 Comentarii

www.sunt-roman-tampit.ro sau cum ajungi in Camera Deputatilor la 22 de ani ca si Honorius Prigoana

3. ianuarie 2010 11:01 by skorpionking | 2 Comentarii

Remarcat pana deunazi doar prin masinile sport luate de taticul Silviu din banii poporului, nasoalele cu Politia si prin gagicile de Dorobanti cu care se afisa, Hemoroidus vrea la 22 de ani Parlament, ma rog, Camera Deputatilor. Pai a sprijinit-o pe EBA Botox Basescu sa ajunga la Strasbourg, a prestat pt El Comandante in campania prezidentiala si acum vine rasplata. Ce stie asta la 22 de ani in afara de viteza maxima la Lamborghini?! Inca o flegma pe obrazul poporului roman. Sa traim bine ca altii Honorius si tatal sau sigur o fac.

Hemoroidus cu EBA Botox

Hemoroidus cu Lamborghiniul de la tata, nou nout, dar zgariat

[UPDATE 03.01.2010]

Asa obraznicie nu am mai vazut decat la Basescu, dar acum si aia mai mici de sub el devin nesimtiti si obraznici si scuipa poporul roman in frunte. Drept dovada reactia lui Silviu Prigoana, imbogatit pe spinarea poporului roman, declara non-salant vizavi de fiul sau: "Să se bucure poporul român că n-am pus-o pe Bahmuţeanca pe listă". Alt rahat cu ochelari si mustata care ne scuipa in frunte.


Honorius Prigoană: "Vedeţi că nu sînt piţiponc?" (VIDEO)

Hemoroidus e un pitiponc de Dorobanti lipsit de personalitate care are tupeul sa candideze pentru un loc in Camera Deputatilor. Academia Catavencu dixit.

Comentarii (2) -

Gia

Dragul meu Skorpion,

Vezi tu, in Romanika asta, "banii vorbeste!"...Ase ca, daca ai bani, ai putere, ai dreptate, "ai" respect!
Insa, stau si ma intreb: pana cand va merge asa?...Eu sper din tot sufletul sa se termine cu toata mascarada asta, cu tot circul asta politic...sa dispara dintr-o data toti "marinarii" si sa vina oameni care vor sa faca ceva pentru tara asta si pentru poporul roman!
PS: de "armele de la Ciorogârla", ce parere ai?

Gia

Mafioti amarati?...Hm, om trai si om vedea unde se va ajunge...eu tind sa cred ca cei de la putere au pus la cale "furtul", pentru ca atentia celor din Media sa fie indreptata catre Ciorogarla...hm, mai vedem!