Cluj München 1140km

Gânduri clujene din Bavaria

München - Munich - Monaco di Baviera

30. decembrie 2009 11:19
by skorpionking
3 Comentarii

www.sunt-roman-tampit.ro sau dupa alegeri vine nota de plata - scumpiri si concedieri in 2010 - vai ce surpriza

30. decembrie 2009 11:19 by skorpionking | 3 Comentarii

Dupa euforia castigarii alegerilor si a numirii unui guvern flegma, vine nota de plata pentru prostime. Scumpiri. Dupa cum umreaza:

  • lapte si branzeturi: 3-8%
  • carnea de pui: 20-30%
  • legume si fructe: 7-10%
  • paine: 5-10%
  • RCA: 40%
  • carburanti: 5-7%
  • curent electric: 3,5-4%

Deci romani distrati-va de revelion, ca la anul nu se stie daca o sa mai aveti bani. Basescule si Boc, traim bine?! Ei traiesc bine, dar pe romani i-a lovit rau.

Pe langa scumpiri, vor mai fi concediati aproximaiv 80 000 de bugetari de care Boc si Basescu erau atat de mandrii vreo 1-2 ani. 15 000 de profesori mai putin?!

[UPDATE 02.01.2010]

Cica pensiile si salariile sunt sigure, dar sunt inghetate, adica nu vor fi majorate. Hahaha. Sa traim bine?! Nici nu mi-a trecut ranjetul bine de pe buze, ca a si cazut bomba: Boc musca din pensionari! Bunico, il mai iubesti pe Boc ca ti-a asfaltat strada (de fapt CFR Cluj cand au terminat arena din Gruia pentru Champions League, dar ce sa ii mai explic ei la 87 de ani?!)

Comentarii (3) -

Gia

Mda, chiar FLEGMA in fruntea romanilor, dar de ce ne mira? Stiam ca asta ne va astepta...si unde mai pui ca vom sta si cateva zile bune acasa in fiecare luna si evident bani mai putini...costuri mai mari...dar, CICA asa iesim din criza! hahaha, hai sa fim seriosi!
App, Germania mai e in criza? Din cate stiu eu, s-a redresat, ba chiar a facut si un gest nobil: in plina criza s-a marit Alocatia! Mda, dar sa nu mai visam si sa ne intoarcem la oile noastre, adica la bogatasii care se ascund in spatele crizei (cei de la putere si nu numai) si a saracilor- oamenii cinstiti care cu greu reusesc sa aiba un trai "decent"!- Mare noroc ca cei credinciosi constientizeaza ca multumirea cea mai mare este sanatatea- si uite asa te rogi la Dumnezeu sa te tina sanatos, ca daca te mai si imbolnavesti, cedez (in primul rand psihic) imediat ce vei pretul medicamentelor...ah, si sa nu mai vorbim de sistemul sanitar care este la pamant!
Asa, ca...Fiti sanatosi, ca sa puteti TRAI!

Gia

Ehe, la ei se maresc veniturile, la noi preturile! haha Concedierile sunt si la noi anuntate, micsorarea salariilor la fel...dar, spre deosebire de voi, noi vom iesi din criza (astea sunt minciunile ce le ascultam la tv), desi , recunosc si ei, ca ne asteapta un an greu- pentru noi, nu pentru ei...!

Gia

Stire de ultima ora!!! Sunt bani suficienti pt salarii si pensii, deci nu vor fi miscorate, DAR vor fi INGHETATE! hahahha- ce linistitor!