Cluj München 1140km

Gânduri clujene din Bavaria

München - Munich - Monaco di Baviera

21. decembrie 2009 23:23
by skorpionking
0 Comentarii

www.sunt-roman-tampit.ro sau cum guvernul Bocsescu a scuipat poporul roman in frunte

21. decembrie 2009 23:23 by skorpionking | 0 Comentarii

Tocmai mi-am sters din frunte flegma primita de la domnul Basescu, Boc si ai lui, poate la fel ca si multi alti romani. Eu cred ca meritam sa fim scuipati, ne meritam soarta. Vorba maestrului Florin Piersic, suntem neam prost din pula stramba. Punct. Pai El Comandante si cu ai lui isi bat joc de noi. Pe fata. In direct la TV, in ziare si la radio. Fara jena. Fiecare dintre noi are o flegma mare in frunte. Ca asta e guvernul Piticului atomic si al lui El Comandante. O flegma in fruntea noastra. A celor care mai stiu ca mai au o frunte si un creier in dosul ei. Cine naiba mai crede in Romania asta?!  In fine. Sa incepem.

Nu am nimic cu partidele, cine e la putere, in parlament, etc. Am cu persoanele. Pai ce a facut Basescu asta pentru Romania sa spuna el asa senin „ Sa traiti bine”?! A fost un comandant de nava cu sticla de whiskey in brate, comunist, ca daca nu luai partidul in brate si nu pupai curul cuiva nu ajungeai tu pe petrolier. Buuun. Mai departe. Ceva realizari majore ca si ministru al transporturilor? O autostrada, un pod, o centura de ocolire? Aaaaa, da, o distruguere a flotei comerciale romane, daaaa. Ceva realizari ca si primar al capitalei? Hmmmm. Sau ca si presedinte al Romaniei?! Aaaaa, da, pasarico, i-am mitraliat si da si in copii se pare. Limbaj de presedinte. Care iese la sprituri cu tot felul de dubiosi interlopi. Aaa, e restaurantul mafiotului blondei fatale care poate i-a tras o felatie lui El Comandante. Aaaa, nu, tocmai a zis Basescu ca are dovada suprema, ca el nu are nici o legatura cu  Elena, sa il filmeze in fiecare seara ca e in patul nevestei lui. Hahaha, asta nu dovedeste decat ca dormiti seara acasa domnule capitan. Cate flegme deja?! Buuun. Elena. Pai Elena a ajuns din nou ministra, dupa ce a fost trimisa la parchet. Nu la ala de pe podea. Ci la ala care se ocupa cu cei certati cu legea. Daca eu sfidam curtea de judecatori ca si ea, eram pe viata la Gherla. Dar dreptatea nu e egala pentru toti. Unii au mai multa sau mai putina. Sau mai multe stele ca si hotelurile mafiotului doamnei ministre a turismului, aparute peste noapte. Sau stelele Romaniei acordate de El Comandante consilierilor lui pentru munca titanica de masluire a voturilor din Gara de Nord sau de la Paris. Frumos. Deja cate flegme am luat?! Le mai numaram?! Cine e ministru al sanatatii? Ceva doctor consacrat, director de policlina? Nu? Nu! Hmmm. Inca o flegma.  Apoi ambasadorul de la Paris devine ministru, bine nene, ai falasificat bine la Paris voturile. Cica vreo 3000, nu?!  Un general mai primeste o stea. Da, erou mare. In Bucuresti. Hmm, deja ma inec in flegme. Basescu se unge presedinte cu patriarhul Romaniei, numai regii au mai facut asta. Hmmm, esti rege cumva, ai sange albastru din Marea Neagra?! Sau se vrea un mini Putin al Carpatilor care sa contreleze guvernul prin marionetele sale, Boc, deci Boci, centi Boci si mili Boci,cum spunea in 2005 cineva. Inca o flegma. Nu-i nimic. Ei ar trebui sa poarte o responsabiliate si sa ocupe de Romania si bunastarea cetatenilor.

Unde am auzit eu de moralitate la ei? Da, cand te scuipa spun ca meriti…Da….O sa cada ei singuri, asta stiu eu sigur. Pentru ca in curand nu mai sunt bani de pensii, de salarii, bancile nu ne mai imprumuta iar banii de afara se termina si ei. Asa. Imi doresc sa isi rupa dintii tinand de scaunele lor. Si atunci sa cada in oceanul de flegme care ineaca Romania. Si o sa se inece in propriile lor dejectii. Istoria nu iarta pe nimeni. Mai repede sau mai tarziu. Rusine voua, Basescu, Boc si acolitilor lor! Desteptarea romani! Sau poate cunoasteti ceva baieti campioni la tir sportiv? :-P